Ik ben Melvin Rijlaarsdam, professioneel muziekproducer en mix & Mastering Engineer

Melvin Rijlaarsdam - Leer Muziek Productie

IK BEN MELVIN, EN IK HELP JE GRAAG OP WEG OM JOUW FAVORIETE MUZIEK TE PRODUCEREN EN UIT TE BRENGEN.​

Wil jij meer leren over muziekproductie maar zie je door de bomen het bos niet meer? Waar begin je? Wat heb je nodig? Hoe maak je een track af? Allemaal vragen die ik zelf ook had toen ik begon met muziekproductie 15 jaar geleden. Alles wat ik had was een laptop geleend van mijn moeder met daarop FL Studio. Toch weerhield dat mij er niet van om muziek te produceren.

Ook jij kunt beginnen met het produceren van je favoriete muziek met alleen een computer en een DAW (Digital Audio Workstation) zoals FL-Studio, Logic, Ableton of Cubase. Ik help je opweg om snel een release-waardige track te produceren. Ik geef je antwoorden op alle vragen die ik vroeger ook had, maar dan op een overzichtelijke en gestructureerde manier.

Het is een eer om mijn kennis en ervaring te delen aan een nieuwe lichting muziekproducers en dat alles op een betaalbare manier. Het verbaast mij dat er nog steeds weinig aandacht is voor muziek productie op muziekscholen. Waarom kan je wél gitaarles volgen maar geen muziek productie les? Met Leer Muziek Productie hoop ik daar verandering in te brengen.

Door waardevolle tips te delen waar niemand het over lijkt te hebben hoop ik je voldoende handvaten te geven om in je eigen muziekproducties te gebruiken. Muziekproductie is niet iets wat je in een jaartje leert maar met de juiste hulp kan je al snel hele toffe tracks produceren.

Voor vragen kan je me altijd bereiken door een mailtje te sturen naar melvin@leermuziekproductie.nl. Succes met je muzikale reis en ik hoop snel van je te horen!

icon About

"Mijn doel is jou opweg te helpen naar het vinden van je eigen sound."

IK BEN MELVIN, EN IK HELP JE GRAAG OP WEG OM JOUW FAVORIETE MUZIEK TE PRODUCEREN EN UIT TE BRENGEN.​

Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als componist & muziekproducer heb ik veel ervaring opgedaan in het produceren voor singer-songwriters en artiesten. Naast dat ik drums, gitaar en piano speel heb ik altijd een liefde voor elektronische muziek gehad. Via mijn alias ‘Tripodal’ breng ik melodische Techno uit bij het label ‘Revolt Records’. Ik hou ervan om te werken met hardware synthesizers en ik ben dan ook niet bang om mezelf een Synth Nerd te noemen. Verder werk ik regelmatig als mix & mastering engineer onder mijn bedrijf ‘Optoproductions‘ en componeer ik reclamemuziek via ‘MIKMAK Media‘.